علت معده درد در طب سنتی

علت معده درد در طب سنتی

وقتي كه معده به درد مي آيد حتماً اين به درد آمدن معده سببي دارد، كه بايد يكي از موارد زير باشد :

1- شايد سوء مزاج معده، ساده بدون ماده به ويژه اگر گرم و گزنده هم باشد.

2- ممكن است سبب درد معده سو ء مزاج معده همراه ماده باشد، آن هم در حالتي براي آزاردادن معده سبب است و ويژگي دارد، كه سوء مزاج گرم و گزنده باشد.

3- گسستگي پيوندي كه سبب آن ممكن است كشيدگي معده از باد باشد، و ممكن است سببي سوزاننده و گزنده باشد و احتمال داردهم عامل سوزاننده و هم كشيدگي معده از باد، سبب گسستگي پيوندي شوند و معده از اثر آن به درد آيد، چنانكه وقتي ورم گرم در معده هست هر دو حالت روي آورند.

4- ممكن است قَرحه خوره سبب گسستگي پيوندي شود و سرانجام سبب درد و آزار معده گردد.

5- كساني هستند كه در وقت غذا خوردن به درد معده مبتلا مي شوند و همين كه خوراك در معده جاي گرفت درد برطرف مي شود داراي خلط سودايي چيره شده هستند

6- كساني هستند كه بعد از فرو دادن خوراك و جايگير شدن خوراك در معده و نزديك به ساعت ده يا كمي بعد از ساعت ده به درد معده گرفتار آيند و تا قَي نكنند و ماده ترشي چناني برنياورند كه بر زمين مي جوشد، درد معده آرام نمي گيرد . همين كه ماده كذائي را قَي كردند درد معده تسكين مي يابد . بايد بداني كه چنين اشخاصي ماده خلط سودايي در معده دارند و آن خلط سودايي ارمغاني است كه طحال فرستاده و در معده جاي داده است.

7- هستند كساني كه در اواخر مرحله فرود آمدن خوراك به معده دردي را حس نمي كنند . اماهمين كه خوراك در معده كاملاًجايگير شددرد معده شروع مي شود و ممكن است بدون برآوردن چيزي به وسيله قي، خود به خود درد بعد از مدتي برطرف شود كه نشانه وجود خلط صفرايي در معده است و آن خلط صفرايي از كبد به معده گسيل شده و در معده ريزش كرده است. احتمال دارد كه دردهر دو گروه به زودي از بين نرو دو مدتي درد به درازا بكشد.

حالاسوالي پيش مي آيد :

چرا در اولين مرحله ورودخوراك به معده خبري از درد معده نيست، ا مابعد از آن كه خوراك مدتي در معده ماندگارشد، درد معده سر بر مي آورد و معده و دارنده معده را مي آزارد؟

پاسخ اين است : خلط داخل معده اگر سودايي و تحفه طحال است و اگر صفرايي و فرستاده كبد است، هر دو در ته معده هستند كه در آن ژرفاي معده حساسيتي نيست، همين كه خورا ك در معده بياسود، مهمان ناخوانده بدشگون كه خلط صفرايي يا سودايي است تحريك مي شود و بالا مي آيد و به دهانه معده مي رسد و بر آن مي چسبد وگاز مي گيرد و دهانه معده  كه حساسترين اندام دروني  است به درد مي آيد.

8- به علاوه هستند كساني كه تا چيزي نخورده اند درد معده را احساس مي كنند، همين كه چيزي را خوردند. دردتراجع مي كند و آرام مي شود، سبب اين حالت آن است كه ماده خلط . گزنده هرگاه كه ديد خانه خالي است و معده گرسنه است، در معده مي خزد . آن ماده خلطگزنده يا خلط سودايي ترش است  كه كمتر اتّفاق مي افتد چنيني بودن معده از خوراك به باشد  يا ماده خلط صفرايي است كه اكثراً ماده خلط صفرايي در حالت گرسنگي و ته معده مي آيد.

9- و هستند كساني كه بدون اين كه گرسنه باشندمي خورند و مي خورند و معده را از خوراك مي آگنند و خوراك در معده تلمبار مي شود و از اثر اين بي رويه اي ولگام گسيختگي در خوراك خوردن ولنبانيدن، معده ازتاب و توان مي افتد و به درد مي آيد. اماچه دردي ؟، دردسوزناك وطاقت فرساوجانگداز) شكم انباري و معده آزاري.

10- ممكن است حمله درد و آزاربر معده از باد باشد . هر درد معده اي كه از باد باشد در اندازه زياد است . يادآور مي شوم كه درد از پيچش شكم نيز سببش باد است.

11- هستند كساني كه از احساساتي بودن بيش از اندازه معده شان در رنجند و گله دارند، سبب اين حالت را قبلاًهم ذكر كرده ايم، كه به قرار زير است : خلط مراري كه به معده درآيد، د هانه معده را گاز مي گيرد گاهي درد ناشي ازورود خلط مراري به معده به حدي مي رسد كه انسان تحمل نمي كند و ممكن است از شدت درد معده غش كند.

12- احتمال دارد كه از نوشيدن آب سرد معده به درد آيد و چنان آزاري ببيند كه دارنده معده راپريشان خاطرو بيمناك از سوء عاقبت گرداند.

13- ممكن است درد معده بر قلب تاثير گذارد و قلب از كاربيفتدو بيمار سكته كند و فوراًبميرد.

14- ممكن است درد معده سرازير آيد و سبب قولنج شود.

15- اگر درد معده به درازا كشيد وفروكش نكرد، بيم آن مي رود كه معده را به ورم مبتلا نمايد.

16- درد معده زن باردار آژيرخفه شدن زِهدان است، در صورتي كه درد معده در زنان باردار اكثريت دارد.

17- در كتاب مرگ سريع آمده است هركسي درد معده داشت وبرپاي راستش چيزي شبيه سيب(بادكنك، نسخه ). ديد و آن چيز در لمس زبر بود، از روزبرآمدن آن چيز تابيست و شش روز زنده است و در روزبيست و هفتم مي ميرد . كسي كه اين سيب  يا بادكنك ماننده زبر  برپاي راست خود احساس مي كند، بسيار اشتهاي شيرين مزه ها را مي كند و هميشه مي خواهدشيريني بخورد. .

18- كسي كه مبتلا به درد شكم است و در اثناي بيماري شكم درد، اثرجاي زخم مانند و نيزجوش هايي برابر وانش پديدار شد كه جوش هاي سياه رنگ به رنگ باقلي باشند و جوش ها بعداًچركين شوند و تا روز دوم همچنان بمانند و ناپديدنشوند يابعد از روز دوم همچنان باقي باشند، ممكن است درد شكم تسكين يابداما بيمار كه از درد شكم رهايي يافته است به خواب بدون اراده و خوابيدن زياد مبتلا مي شود و در نتيجه مي ميرد.

[caption id="attachment_6056" align="alignnone" width="300"] علت معده درد با طب سنتی[/caption]

 

علت معده درد٬ علت معده درد بعد از غذا٬ علت معده درد چیست٬ علت معده درد در پریودی٬ علت معده درد در حاملگی٬ علت معده درد در رنان٬ علت معده درد در طب سنتی٬ علت معده درد در کودکان٬ علت معده درد شبانه٬ علت معده درد شدید٬ علت معده درد شدید ناکهانی٬ علت معده درد صبحگاهی٬ علت معده درد کودکان٬ علت معده درد و اسهال٬ علت معده درد و حالت تهوع


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
درمان مشکلات گوش با زالو درمانی

درمان مشکلات گوش با زالو درمانی

طنین،وزوز و آواز گوش

پشت هرگوش پس از پاکسازي بدن ازخلط غالب 10عدد زالو متناسب با توان بیمار میاندازیم و با روغنهایی مانند روغن حنظل  و یا روغن همیشه بهار به تدریج آواز گوش را از بین میبریم.

 

عفونت و درد گوش (صفراوي و یا صفرا و سوداي ترکیبی)

باید تا 7شب هرشب داخل گوش قطره روغن حنظل و یا همیشه بهار و آب تازه پیاز بچکانیـد.پس از آن غیر از چکاندن آب پیاز و روغن هرشب قبـل ازخواب گوش پـاك کن را با کمی عسل آغشـته کنیـد و مقـداري پودر انزروت روي آن بپاشـید و آنرا در گوش طوري که پرده گوش آسـیب نبینـد قرار دهیـد تـا صـبح بمانـد؛ بـا اینکار جرمها و عفونتها جـذب شـده و بیرون می آیـد.

زالودرمـانی پشت گوش درکنـار داروهـاي منضـج و مسـهل خلط غالب و چکانـدن روغن حنظل و ماننـد آن درد گوش را از میان میبرد.

زخم گوش

شسـتشوي گوش بـا داروهـاي گیـاهی ترمیم زخم گوش و پاکسازي بـدن از خلط غالب و زالودرمانی پشت گوش و زیرلاله گوش زخم گوش را از میان میبرد.

 

درمان بیماری گوش٬ درمان بیماری گوش با آب پیاز٬ درمان بیماری گوش با داروهای گیاهی٬ درمان بیماری گوش با روغن بنفشه٬ درمان بیماری گوش با زالو٬ درمان بیماری گوش با طب سنتی٬ درمان بیماری گوش با عسل٬ درمان بیماری گوش با عنبرنسا٬ درمان بیماری گوش با گیاهان دارویی٬ درمان مشکلات گوش٬ درمان مشکلات گوش با زالو٬ درمان مشکلات گوش با طب سنتی٬ درمان مشکلات گوش در طب سنتی٬ درمان وزوز گوش با زالو٬ درمان وزوز گوش با زالو درمانی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
درمان سکته مغزی با زالو

درمان سکته مغزی با زالو

زالو درمانی در این بیماران به این ترتیب انجام میشود

اگر در همـان یکی دو روز اّول که بیمـار سـکته کرده است مراجعه کنـد بایـد بلافاصـله پشت هرگوش 10 عـدد زالو انداخته شود.
درشتی و ریزي زالوها به نسـبت توان بیمار در نظرگرفته میشود. این روش درمانی باعث دفع سـریع عوارض سـکته هم چون فلـج و بی حسـی انـدام ها و بـازگشت هوشـیاري به بیمار میگردد و در اکثر مواردظرف چنـدروز بیمار به حالت قبل از بیماري باز خواهد گشت. مگر آن که شدت سـکته به حّدي باشد که لاجرم بیمار از آن رهایی نیابد و سـرانجام بمیرد.
این تجربه را من با صـراحت و با عتقاد راسخ اعلام میکنم تا هزاران نفر درجهان از این تجربه بهره مند شوند.

زالوهـاخون مویرگ هـاي سـر را از پشت گوش بیمار بیرون کشـیده و با واردکرده بزاق دهان خویش لخته هاي تازه ایجادشـده که هنوز سـفت نشـده و قوام نپذیرفته انـد را از بین خواهنـد برد.
خون ریزي پس از افتادن زالوها هرچه بیشترطول بکشد در بهبودي بیمار مؤثرتر خواهد بود، پس نباید مانع خونریزي شوید مگر آن که ضـعف بیمار بسیار شدید باشد که این مورد اگرچه کمتر پیش می آید پزشک معالج تصمیم میگیرد که خونریزي را زودتر قطع کندیاخیر.

اگر سـکته مغزي ناشـی از فشار خون باشـد و مویرگی در مغز پاره شـده باشد،ظرف چندروز تا یک هفته پس از زالو درمانی بیمار مانند گذشته به زندگی معمول خود ادامه خواهد داد.

اگرسکته مغزي ناشی از انسداد مویرگ بوده و هیچ مویرگی پاره نشده باشد شایـد خیلی زودتر بیمـار به حـال آیـد و زنـدگی عادي خود را ازسـر بگیرد چون زالو به سـرعت خون را از اخلاط گوناگون پاك میکند و لخته راکه هنوز نرم و سست میباشد از بین خواهد برد.

چنانچه پس از افتادن و سـیرشـدن زالوها از پشت گوش بیمار، خونریزي به سـرعت متوقف گردد نشان از بدخیمی وضع بیمار دارد چرا کـه خـون در مویرگ هـاي سـر بیمـار آماسـیده و داراي چسـبندگی شدیـد شـده و ممکـن است این آماسـیدن وچسـبندگی در بخش هاي وسـیعی از بـدن ایجادشـده باشـد.

اگرچه بیمار ازخطر مرگ رهانـده میشود اما خطر برای روزهای بعدی همچنان باقی است. در این صورت با توجه به توان بیمار 7 روز بعد خونگیري از پشت گوش را تکرار کنید و با داروي عطسه آور مریض را وادار به عطسه نمایید و زالودرمانی پشت گوش را آنقدر ادامه دهید تا خون غلیظ پایان یابد و خون روان تري جایگزین خون قبلی شود و علامت آن این است که پس از افتادن زالوها از پشت گوشها خونریزي به سـرعت بنـد نمی آید.

آنگاه 15 روز تا 25 روز بعد روي دست هـاي او طبـق دسـتوري که قبلا ذکر کردیم عمـل کنیـد. روي هر دست 10 عـدد زالوي متوسـط بیاندازیـد که جثه آنها کمی بزرگتر از زالوهایی باشد که پشت گوش بیمار انداخته اید.

محل انداختن زالوها بین انگشت سوم تا انگشت کوچک پشت هر دست است.

20 تا 25 روز بعـد روي هر پا 10 عـدد زالوي درشت بچسـبانید.جثه زالوها بایـدکمی بزرگتر از زالوهایی باشد که به پشـت دست در مرحله قبلی انداخته اید.

توجه کنیـد چنـانچه در مرحله اول خونگیري از پشت گوش تـا چنـد سـاعت پس از افتـادن زالوهـا خونریزي ادامه یـافته و نشـانی از چسبندگی شدید خون نیست، دیگر نیازي به تکرارخون گیري از پشت گوش نیست بلکه 20 تا 25 روز دیگر روي دستها و 20 تا 25 روز بعد از آن روي پاها طبق همان دستور قبلی زالو بیاندازید.

در این حـالت بیمـار ازخطرحتمی نجـات یـافته و درکنار داروهایی که اخلاط او را دفع میکننـد هماهنگ با زالودرمانی مشـکلی نخواهـدداشـت. البته همـانطور که گفـتیم درصـورتی بیمـار به این نـتیجه مطلـوب دست پیـداخواهـد کرد که پس از وقـوع سـکته بلافاصـله و یـا در همـان یکی دو روز اول بـا کمـک پزشـک طب ایرانی مبـادرت به زالودرمـانی نمایـد.

یـک سؤال در ذهن برخی پزشـکان ایجادشـده و آن سؤال این است که اگرسـکته در اثرفشارخون بالا و پاره شـدن مویرگ ایجادشـده باشد در این صورت رقیق شـدن خون بـا زالو ممکن است باعث خونریزي بیشتر از مویرگ پاره شـده در مغزشود وخطرناك باشـد.

جواب این است که خون رقیق شـده با بزاق دهان زالو بسـرعت جـذب میشود و ما در تجربیات خود این را بخوبی لمس کرده ایم وخطريپیش نیامده است.

اگر بیمار مدتها پس ازوقوع سکته مراجعه نمود درمـان این بیماران دیر رسـیده به طول خواهـد انجامیـد.

شایـدیک تا دوسال درمان او به طول بکشـد البته روز به روز حال او بهتر شده و بالاخره نتیجه مطلوبی را به دست می آورد که طب غربی اساسا از دستیابی به آن عاجز می باشد.

ابتدا خلط غالب بیمار با داروهاي گیاهی از طریق شسـتشوي معده پاکسازي کرده سپس پشت هرگوش 10عدد زالو بیاندازید
درمان هـاي گیـاهی دیگر که پزشک تجویز کرده ماننـد جوشانـدنی ها و بخورات و عطسه آورها و بادکش ها و مالش هاي مخصوص بیماران سکته اي باید تا حصول نتیجه کامل ادامه یابد.

۲۵ روز بعد پشت هر دست 10 عدد زالو و 25 روز بعداز آن روي پاها یعنی بین انگشت سوم تا انگشت کوچک به میزان هر پا 10 عـدد زالـو بچسـبانید.

همـانطورکه قبلاـ اشـاره کردیم زالوهـاي پـا درشت تر از زالوهـاي دست و زالوهـاي گوش کمی کوچکـتر از زالوهاي دست باشد.

اما بیمار داروهاي ضدسـکته گیاهی را هرگز ترك نکند و هرشب یا یک شب در میان تا اینجا دوره اول زالو درمانی پایان مییابـد

بـا مخلوطی از تخم گشـنیز و داروهـایی نظیر آویشن و نعناع و پونه وکاکوتی و امثال آن بخور داده و سـپس با پودر انفیه که حاوي مقـداري کنـدش است بـا کشـیدن در بینی، بیمـار را وادار به عطسه کنیـد و پس از اتمـام عطسه هـا در هرسوراخ بینی یک یا دو قطره روغن بنفشه بادام بچکانیـد.

در هفته چنـد بار بایـد ماساژ قوي با روغن ریحان یا روغن حنظل یا مخلوطی از روغن کرچک و زیتون خـالص و روغن سـقز داده شود وحجامت هـاي چرخـان و حمامهـاي خشـک سونـا توأم بـا مـالش با روغن هاي مـذکور و داروهاي تقویت کننـده نیروهاي مغز در دسـتورکار درمان بیمار قرار گیرد.

تا 2 الی 3 ماه بعداز زالودرمانی پرهیز کنید ولی چنانچه پزشـک صلاـح بدانـد حجـامت تر بیند و کتف و یـا حجـامت سـر یا حجامت اخـدعین وحجامت هاي چرخان انجام گردد و سایر تجویزات گیاهی دنبال شود.

پس از گذشت 2 الی3 ماه دوباره خونگیري با زالو طبق همان دسـتور قبلی از پشت گوش آغاز و 20 یا 25 روز دیگر روي دست و 20 یا 25 روز پس از آن روي پاها انجام گردد.

[caption id="attachment_6016" align="alignnone" width="300"] زالو درمانی برای سکته مغزی[/caption]

بیمار درحین درمان باید از تنبلی و تن پروري بپرهیزد و از ورزشهاي ساده شروع کرده و بتدریج به ورزشهاي سنگین تر متناسب با توان خویش وصـلاح دید پزشـک بـپردازد و البته اسـتراحت بایـد به انـدازه اي باشـد که ضـمن تـأمین نیـاز بیمـار به آرامش، بـاعث تن پروري وجمع شدن اخلاط اضافی در بدن نگردد.

اگر با ورزشهاي ملایم بیمار بتدریج به ورزش کردن سـنگین تر عـادت کنـد خیلی خوب است.

بهتر است کوهنوردي را در دسـتور کـارخود قرار دهـد و حـداقل هفته اي2 بار از دامنه کوه شـروع به بالا رفتن نمایـد و با صبر و حوصـله و بدون فشار شدید آنچه در توان دارد به کار بندد، آنگاه توسط همراه ان با روغن هـایی که قبلاـ ذکرشـد ماساژ داده شود.

کوهنوردي از این لحاظ بهتر است که هم ورزش جسم و هم ورزش روح است و به بیمار انگیزه لازم را براي تلاش بیشتر و روحیه مضاعف براي خوب شـدن میدهد و علاوه بر آن عضـلات و بافت هاي بدن را نرم و گرم کرده و اخلاط مضـر را دفع مینمایـد.

سونـاي خشک و مالش با روغن هاي گیاهی پس از سونا نیز در کنار کوه نوردي بسـیار مفید است.سایر ورزشهایی که در امکان بیمار هست مفید میباشد.

متأسـفانه اغلب بیمـاران پس از سـکته به استراحت بیش ازحـد پرداخته و بـدین وسـیله روحیه خویش را نیز تضـعیف کرده و علاـج خویش را سخت و ناممکن می کند.

 

درمان سکته مغزی٬ درمان سکته مغزی با روغن بنفشه٬ درمان سکته مغزی با زالو٬ درمان سکته مغزی با زالو درمانی٬ درمان سکته مغزی با طب سنتی٬ زالو برای درمانی سکته مغزی٬ زالو درمانی٬ زالو درمانی برای بیماران سکته مغزی٬ زالو درمانی برای درمان سکته٬ زالو درمانی برای درمان سکته مغزی٬ زالو درمانی برای سکته٬ زالو درمانی برای سکته مغزی٬ سکته مغزی با زالو درمانی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
خواص نخود و طرز تهیه نخود آب

خواص نخود و طرز تهیه نخود آب

نخود نه فقط یک غذا،بلکه یک دارو محسوب می‌شود و چنان که در طب سنتی بر مصرف آن توصیه شده،درباره هیچ‌یک از حبوبات دیگر تاکید نشده است،نخود طبعی گرم دارد و نخود‌آب بهترین غذا در روزهای سرد سال است که به تعدیل مزاج بدن کمک می‌کند.

 

برای کمک به رفع ناباروری توصیه به مصرف نخود‌آب شده و حتی مصرف روزی یک لیوان آب‌ نخود با کمی عسل و همچنین نخود پخته سفارش شده است.

 

نخود

ضمن تثبیت کلسیم استخوان‌ها به‌ واسطه داشتن منیزیم،سبب تقویت عضلات و رفع اسپاسم می‌شود

وبه دلیل داشتن فسفر،تقویت‌کننده سلول‌های عصبی و مغزی است

و اسید‌فولیک و آهن آن در رفع کم‌خونی موثر است،

ملین است،و در پاکسازی و تخلیه روده‌ها دخالت مستقیم دارد و از ایجاد یبوست پیشگیری می‌کند،

همچنین چون سرشار از ویتامین‌های گروه B است،به رفع خستگی و سستی و غم کمک می‌کند

و مصرف مستمر آن به مدت چند ماه برای رفع ریزش مو بسیار موثر است،التیام بخش سرفه،و برای عفونت ریه عالیست،

تقویت کننده جنسی عالیست.

بسیاری از اعراب و جنوبی‌های خونگرم کشورمان در فصول سرد سال به مصرف غذاهای خاصی همچون نخودآب روی می‌آورند که البته برخی عرب‌ زبانان به آن لب‌لبی می‌گویند.

این غذای مقوی،مغذی و لذیذ اغلب در سفره‌خانه‌های سنتی یا در  کنارخیابان روی چرخ‌دستی پخته و عرضه میشده، و مصرف آن به‌خصوص در روزهای سرد سال تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیری‌کننده از ابتلا به بیمارهای عفونی و ویروسی به‌ویژه سرماخوردگی است و برای کسانی که بیماری‌های خودایمنی همچون ام‌اس دارند،‌ بسیار توصیه می‌شود.

با ورود غذاهای فرنگی به سفره ما ایرانیان،‌ مصرف غذاهای حاوی حبوبات کاهش یافته است در حالی که همین نخود‌آب که همراه پیاز و ادویه پخته می‌شود، خواص تغذیه‌ای دارد

 طرز تهیه نخودآب

موادلازم:

۱- نخود ۴۰۰ گرم

۲- پیاز متوسط ۳ عدد

۳- روغن ۷۵ گرم

۴- آرد گندم سبوس دار ۱ قاشق غذاخوری

۵- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرزتهیه:

نخود را از شب قبل خیس می کنیم و صاف می کنیم پیازها را خرد می کنیم با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود

نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم نمک و فلفل و زردچوبه و ۴ لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم در آخر که نخودها خوب پخته شد آرد را در نصف استکان آب سرد مخلوط به نخود اضافه می کنیم. بعد از اینکه چند جوش خورد شعله را خاموش می کنیم. این غذا را می‌توانید همراه با آبغوره و یا سرکه میل کنید..

[caption id="attachment_5981" align="alignnone" width="300"] خواص نخود آب در طب سنتی[/caption]

 

خواص نخود٬ خواص نخود آب برای مردان٬ خواص نخود آب طب سنتی٬ خواص نخود برای مو٬ خواص نخود خام٬ خواص نخود در بارداری٬ خواص نخود در باروری٬ خواص نخود در بدنسازی٬ خواص نخود در شیردهی٬ خواص نخود در طب سنتی٬ خواص نخود در لاغری٬ خواص نخود در نعوظ٬ خواص نخودآب٬ خواص نخودآب در طب سنتی٬ طرز تهیه نخود آب٬ طرز تهیه نخودآب


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
پیشگیری از سکته با زالو درمانی

پیشگیری از سکته با زالو درمانی

بیماران سـکته اي که تحت درمان قرارگرفته و شفا یافته اند براي پیشگیري ازسکته هاي احتمالی درسالهاي آتی بهتر است هرسال هنگام بهار حتی اگر آثاري از بیماري نداشـته باشد، 3 بار با زالو خون درمانی کننـد.

به همان ترتیب که ابتدا پشت گوشها هرکدام 10 عدد زالوي ریز و 20 تا 25 روز دیگر روي دستها و 20 تا 25 روز پس از آن روي پاها به همان تعـداد و با زالوي درشت تر به  ترتیب نسبت به دست وگوش، زالو درمانی کنند. 

علاوه بر آن هر ماه یک بار مسـهل مصـرف نمایند تا هرگز اخلاط تولیدکننده سـکته در بدن آنان ایجاد نشود.

اگر زالو در دسترس نبود هنگام بهار هر ماه یک بار حجامت عام (بین دو کتف) و در پاییز 2 بار هر ماه یکبار حجامت کنند و هر ماه یک بار مسهل میل کنند.

توجه: 
پزشکان و متخصصان زالو درمانی عنایت کنند که در درمان سکته و فشارخون و آرتروز و بطورکّلی درمان با زالو که گوش و دست و پاها به ترتیب مورد زالودرمانی قرار می گیرند،کمتر از 20 عدد زالو نیاندازند یعنی هر عضو 10عدد و اگر توان بیمار کم یا زیاد است نسـبت به کوچکی و یا درشتی زالوها و توان بیمار توازن برقرارکننـد نه اینکه تعـداد زالوها را کم یا زیاد کنند. در غیر این صورت نتیجه مطلوب بدست نخواهدآمد.

مسهل عام

  • برگ سنا 50گرم،
  • گلسرخ50گرم،
  • ترنجبین50گرم،
  • گل ختمی25گرم،
  • تخم کتان25گرم،
  • افسنتین25گرم.

داروها را با هم مخلوط و نیم کوب نماییـد. بعد از ظهرها یک الی2 بار هر بار یک قاشق غذاخوري آن را با 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند. صاف کنید و شیرین کرده آرام آرام میل کنید.

اگر با همین یک لیوان شکم حالت اسهالی پیدا نمود به همین یک لیوان اکتفا کنیـد ولی اگر اسـهال ملایم تا شب هنگام ایجاد نشـد، یکبار دیگر به همان ترتیب بجوشانیـد و شـیرین کرده میل کنید.

داروي مسـهل را آرام آرام و درچند نوبت میل کنید تا دچار دل پیچه نشوید ولی اگر با مصـرف داروي مسـهل دچار دل پیچه شدید یک یا دو قاشق شبت کوبیده خشک را در 2 لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند،صاف کنید و با عسل یا نبات شیرین کرده میل کنید.

اگر شـبت در دسترس نبود یک لیوان عرق نعناع را داغ کنید و مقداري نبات در آن حل کنید و میل کنید تا دل پیچه شما آرام گیرد. اگر در روزهاي اول مصـرف مسـهل بیمار دچار نفـخ شدید شد ولی شـکم از قضاي حاجت امتناع ورزید از شـیاف هاي مسهل شیمیایی یا گیاهی استفاده کنید تا مواد رقیق شده و گازهاي محبوس شده درشکم را از مقعد خارج کند.

معمولا یکبار برداشتن شیاف کافی است و در روزهاي بعد بدون اسـتفاده از شـیاف اسهال ملایم ایجاد خواهد شد.

مصرف انجیر و آلوي بخارا به نسبت 5 عدد انجیر و 10 عـدد آلوي بخـارا که در یـک پیاله آب پخته شـده باشـد، دل پیچه حاصل از مصـرف مسـهل را کاهش میدهـد و روده ها را نرم میکند.بـا این روشهـاي درمانی که بر اساس طب ایرانی ذکر گردیـد بیمار شـفا یافته و دیگر هرگز دچار سـکته نخواهـد شـد.

[caption id="attachment_6023" align="alignnone" width="300"] پیشگیری از سکته در طب سنتی[/caption]

 

پیشگیری از سکته٬ پیشگیری از سکته با زالو٬ پیشگیری از سکته با زالو درمانی٬ پیشگیری از سکته در خواب٬ پیشگیری از سکته قلبی٬ پیشگیری از سکته قلبی با زالو٬ پیشگیری از سکته قلبی با زالو درمانی٬ پیشگیری از سکته قلبی در جوانان٬ پیشگیری از سکته قلبی در زنان٬ پیشگیری از سکته مغزی٬ پیشگیری از سکته مغزی با زالو٬ پیشگیری از سکته مغزی با زالو درمانی٬ پیشگیری از سکته مغزی مجدد٬ پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی٬ پیشگیری از سکته های مغزی٬ پیشگیری از سکته ی قلبی٬ پیشگیری از سکته ی مغزی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 26 خرداد 1398
کم خونی ناشی از زالو درمانی و درمان آن

کم خونی ناشی از زالو درمانی و درمان آن

کم خونی بیمار و توانایی براي خونگیري بایـد کاملا مـدنظر گیرد و داروها و غذاهاي مولدخون تمیز و صالح با روشهاي مؤثر در رژیم غـذایی بیمار قرار گیرد.

مثلامصـرف روزي 3 لیوان شـربت شـیره انگور (چنـدقاشق غذاخوري شـیره انگورخالص که با آب خنک رقیق شده باشد) همراه با هر وعده غذایی یکی از راه هاي خونسازي قوي است که حتی درکم خونیهاي بیماران سرطانی هم غوغا میکنـد.

براي بیماران مبتلابه قنـدخون که میخواهیم آنها را تحت زالودرمانی قرار دهیم هرشب 5 عدد برگه خشک شده هلو و 5 عدد برگه خشک شده زردآلو و 5 عـدد آلوي بخارا در یک کاسه آب خیس میکنیم و روز بعد بیمار تناول کندعلاوه بر آن اگر آب انار تازه هم میل کندکه چه بهتر، هم براي قندخون مفید و هم براي خونسازي.
البته انار میخوش باشد بهتر است و اگر شیرین بودکمی آبغوره بینمـک خـانگی به آن اضـافه میکنیم.

براي رفع کم خونی بیمـاران دیـابتی شـیره انگور به میزان50 %با سرکه انگور مخلوط و روزي 3 لیوان رقیق شده آن میل شود و قندخون کنترل گردد.

اگر بعداز زالودرمانی براي بیمار احساس ضـعف وسـرگیجه ایجادشود باید به تقویت معده پرداخت و داروهاي ضدبلغم مصـرف نمود و تقویت کننده هایی مانند شـربت زعفران میل نمود و یا هر روزصبح ناشتا یک قاشق مرباخوري تا غذاخوري مخلوطی از تخم شربـتی و تخـم بـالنگو و تخـم فرنجمشـک را بـا نصـف اســتکان گلاب و نصـف اســتکان عرق بیــدمشک مخلـوط بـاشــکر و یا شیرین کننده هاي دیگرشیرین کرده میل نمود.

اگر همراه با این داروها چنانچه طبع بیمار بپسندد یک عدد مغز گوسفند پخته و هر 3 روز یکبار میل شود چه بهتر.

[caption id="attachment_6003" align="alignnone" width="300"] درمان کم خونی بعد از زالو[/caption]

 

درمان کم خونی٬ درمان کم خونی افرا دیابتی٬ درمان کم خونی بعد از زالو٬ درمان کم خونی بعد از زالو در طب سنتی٬ کم خونی٬ کم خونی بعد از زالو٬ کم خونی ناشی از زالو درمانی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 19 خرداد 1398
نکات زالو درمانی و نحوه نگهداری از زالو

نکات زالو درمانی و نحوه نگهداری از زالو

کسانیکه از زالو براي علاج بیماريها اسـتفاده میکننـد بایـد نسـبت به انواع زالوها و یا حداقل زالویی که در دست دارند و نحوه استفاده از آنها شناخت کافی داشته باشند.

درشتی و ریزي و تعـداد زالوهـایی که براي هرشـخص به کـار میرود بایـد بر اسـاس تجربه پزشـک نسـبت به توانـایی بیمـار و نوع داروهـاي گیـاهی که مصـرف میکنـد و رژیم غـذایی مخصـوص در نظرگرفته شـود تـا مطلوب ترین نـتیجه به دست آیـد.

پزشـک متخصص زالودرمانی فواصل زمانی معینی را براي درمان با زالو تنظیم میکند آنگاه بیمار را تحت درمان قرار میدهد.

زالوهـا بایـدبه گونه اي انتخـاب شونـدکه هرگزقبلا خون نخورده باشـند و پس از مکیـدن خون بیمـارکشـته شـده و به این ترتیب یکبار براي همیشه مورد استفاده قرارگیرند.

زالوها پس از سـیر شدن ازخون در نمک افتاده و از میان میروند.

زالوها هنگام از بین رفتن در نمک خون مصرف شده را باز پس میدهنـد و پزشک از مشاهـده آن میتوانـد به نوع بیماري وشدت وضـعف آن پی ببرد. میزان اخلاط اضافی صـفرا وسودا و بلغم موجود درخون بـاز پس داده شـده راه گشـاي منـاسبی است تـا پزشـک بتوانـدداروهـاي مکمـل گیـاهی را به خوبی تنظیم نموده و بهبود يبیمار را تسریع بخشد.

زالوها قبل از مصرف باید در آب زلال قرار گرفته و بارها شسته شوند تا از هرگونه آلودگی احتمالی پاك گردند.

نبایـد تصورکنیـدکه زالوها از درون جسم خویش بیماريهایی را به انسان منتقل میکنندچراکه سیسـتم ایمنی این مخلوق عجیب خداونـد ویروسهـا و میکروبهـا را در درون خود نـابود میسـازد.

گرچه این موضوع بر اساس تجربه طولانی ما به اثبات رسـیده و اما اخیرا در یکی متون طبی قدیم نیز تأکید داردکه زالو ناقل هیچ بیماریی به انسان نیست. از مقالات منتشـره در اینترنت خوانـدم که زالو یک نوع باکتري براي هضم خون در درون خود ترشـح میکندکه سایر باکتريها را از میان می برد.

زالوهــا قبـل از مصــرف بایــد چنــدین بـار در آب زلال و پـاك شســتشوشونــد ا ما باید از اضافه کردن هر نوع مواد افزودنی ضدعفونی کننده در آبی که با آن زالو شستشو داده میشود پرهیزگردد.

براي آنکه زالوها به خوبی و به سـرعت به بدن انسان بچسـبند نیاز به استفاده از هیچ چیز دیگر مثلاخون گوسفند و آب قند و امثال آن نیست، بهترین راه تنهـا آب داغ است که قبلا جوشـیده و عـاري از میکروب شـده باشـدکه داغ داغ روي محل مورد نظر ریخته شود یا اینکه محل مورد نظر در آب داغ فرو برده شود آنگاه زالوها را به آن میچسـبانیم تاگرما باعث انتشار بوي خون شده و زالو احساس کندکه به طعمه خود رسـیده است. به سـرعت نیش خود را به کار می اندازد و عمل مکیدن خون آغاز میشود.

اگر زالو را بـا آب سـرد بشـوییم ولی محـل مورد نظر را بـا آب داغ گرم کنیم این تفـاوت درجه حرارت اشـتهاي زالو را تحریـک کرده و عمل مکیدن خون با سرعت بیشتري شروع خواهدشد.

[caption id="attachment_5998" align="alignnone" width="300"] نکات زالو درمانی در طب سنتی[/caption]

نحوه نگهداري از زالو

زالوهـا را در درجـه حرارت بین4 تا 10 درجه نگهـداري میکنیم و آنهـا را درخـاك مرطـوب و در جـایی قرار میدهیم که نسـیم خنـک و سـرد بر آنهـا بوزد تـا همواره سـرحال و شـاداب بماننـد و هنگام خونگیري به راحتی و به سـرعت کار خود را آغاز کننـد.

نگهـداري زالو در آب براي مدت طولانی مطلوب نیست چون زالوها با ترشـح مواد شـیمیایی ازجمله آمونیاك، اکسـیژن آب را از بین برده و به تدریـج خود نیزضـعیف شـده و کارایی خود را از دست میدهندوسـرانجام پس از چند روز میمیرند.

بهترین حالت نگهداري زالو در مطب ها وخانه ها همان خاك مرطوب و تمیز است که درکیسه هاي نخی یاکتانی محصورشده باشند و در درجه حرارت بین4 تا 7 درجه نگهداريشوند.

البته بهتر است زالوها هرچه زودتر مصرف شده و زالوهاي تازه صید شده ازطبیعت جاي زالوهاي قبلی را بگیرند.

هرگز نباید براي تغذیه زالوها چیزي به آب یا خاك و به طورکلی محل زنـدگی زالواضافه کنیـد. از این نظر زالوها کاملا با ماهی هاي آکواریوم متفاوتنـد. هر نوع تغـذیه با مواد پروتئینی شبیه به غـذاي ماهیهاي آکواریوم باعث ایجاد فساد و تعفن و آلودگی میشود و بایـدتوجه داشت که اساسا زالوها نیاز به تغـذیه ندارنـد وخود میتواننـد ازخاك مرطوب و محیط طبیعی زنـدگی خویش براي ادامه حیات مواد غذایی لازم راجذب کنند.

زالوهـا نسـبت به بو،صـدا، نور، لمس بـا دست وحرارت و هر نوع ماده شـیمیایی حساس هسـتند و با نمک، الکل، ادوکلن، بتادین، ساولون، بنزین، اتر،سرکه و دیگر موادشیمیایی و مواد تند مانند فلفل وخردل و امثال آن از بین میروند.

اگر زالویی وارد دهان انسان یا حیوان گردد به سادگی با محلولی ازسـرکه و نمک و یاشـراب و غیرو از میان میرونـد و به هرکجا چسبیده اند از آن جدا میشوند.

[caption id="attachment_5999" align="alignnone" width="300"] نحوه نگهداری از زالو[/caption]

 

روش نگهداری از زالو٬ روش نگهداری از زالو در منزل٬ شرایط نگهداری زالو٬ شرایط نگهداری زالو در خانه٬ طریقه نگهداری از زالو٬ نحوه نگهداری از زالو٬ نحوه نگهداری از زالو در منزل٬ نکات بعد از زالو درمانی٬ نکات زالو درمانی٬ نکات طلایی زالو درمانی٬ نکات قبل زالو درمانی٬ نکاتی درباره زالو درمانی٬ نگهداری از زالو


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 19 خرداد 1398
درمان تیک عصبی با طب سنتی

درمان تیک عصبی با طب سنتی

هنگامی که یک عضله و یا گروهی از عضلاتی که توسط «سیستم اعصاب محیطی» کنترل می‌شوند به طور مکرر و غیر ارادی دچار انقباض شوند، تیک عصبی صورت گرفته است. این وضعیت بیشتر در عضلات صورت دیده می‌شود. اما این مشکل می‌تواند در دست‌ها و پاها هم ایجاد شود و یا اینکه به صورت صداهایی مثل خُرخُر کردن یا صاف کردن گلو نیز بروز کند.
از برخی انواع تیک‌های عصبی که شایع هستند، می‌توان به چشمک زدن مکرر، جمع کردن دهان و بالا انداختن شانه و حرکات پرشی گردن اشاره کرد.
تیک‌های عصبی دردی ندارند و معمولاً خیلی سریع و کمتر از یک ثانیه ایجاد می‌شوند.
با این‌حال این تیک‌ها ممکن است باعث شوند که فرد حالت عصبی پیدا کند و توسط دیگران مسخره شود. تیک‌های عصبی معمولاً در دوران کودکی آغاز می‌شود و در پسرها بسیار شایع‌تر از دخترها است.
کودکانی که دچار تیک‌های عصبی هستند، هنگام انجام کار و یا در خواب معمولاً تیک‌هایشان از بین می‌رود.
سندروم تورت نیز یک نوع تیک محسوب می‌شود که کودکان مبتلا به آن ممکن است دچار ترس و اختلالات یادگیری هم باشند.

علت تیک عصبی

علت اغلب تیک های عصبی شناخته شده نیست؛ اما این تیک‌ها ممکن است همراه با استرس باشند؛ زیرا معمولاً وقتی که کودکان ناراحت یا خسته هستند، این تیک‌ها ایجاد می‌شوند.

درمان با طب سنتی

مالیدن با پارچه خشن

استعمال روغن از ضعیف به قوی ( مثل  روغن گردو ، بابونه ، گل شب بو ، زنبق ، قسط ، فرفیون )

مسهلات

رازیانه هر روز صبح

شربت بادرنجبویه

دمکرده رازیانه

 اسفند + اسطوخدوس

[caption id="attachment_5987" align="alignnone" width="300"] درمان تیک عصبی در طب سنتی[/caption]

 پرهیزات کلی

آشامیدن آب سرد و خوردن برف و یخ و ...

آشامیدن شراب

خوردن غذاهای بادزا و سرد مزاج

خوابیدن در حال پری شکم

نوشیدن آب سرد  و نوشیدنی ها به افراط

تخمه ( پرخوری )

خوردن در حال سیری

آشامیدن آب در شب

رساندن هوای سرد به بدن

 

توصیه های غذایی

غذاهای نخود آب شوربای گنجشک

ادویه جات آویشن + دارچین + زیره + بادیان

ضماد و کمپرس آب نمک گرم کرده

هر روز صبح عسل + رازیانه

دمکرده رازیانه

 

درمان تیک عصبی٬ درمان تیک عصبی با دارو گیاهی٬ درمان تیک عصبی با طب سنتی٬ درمان تیک عصبی با عسل٬ درمان تیک عصبی با گیاهان دارویی٬ درمان تیک عصبی پلک چشم٬ درمان تیک عصبی چشم٬ درمان تیک عصبی در طب سنتی٬ درمان تیک عصبی سر٬ درمان تیک عصبی صورت٬ درمان تیک عصبی کودکان٬ علت تیک عصبی


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 19 خرداد 1398
درمان سوزش ادرار در طب سنتی

درمان سوزش ادرار در طب سنتی

بسیاری از مردم گاهی اوقات با ناراحتی های مختصر ادراری روبرو می شوند؛ ولی هنگامی که شما در حین ادرار درد داشته باشید ممکن است مبتلا به دیزوری (سوزش ادرار) باشید.

دیزوری احساس درد، سوزش و ناراحتی در مجاری ادراری در هنگام ادرار می باشد. در برخی از موارد دیزوری ممکن است با احساس گرمای بیش از حد بدن نیز همراه باشد.

 

خود دیزوری یک بیماری نیست ولی می تواند نشانه بیماری های دیگر باشد. دیزوری در سنین بین 18 تا 50 سالگی بین زنان و مردان رایج می باشد. مطالعات نشان داده که زنان بیشتر از مردان در معرض این بیماری قرار دارند.

 

شایع ترین علت ناراحتی ادراری در زنان عفونت باکتریایی مجاری ادراری می باشد. در مردان اورتریت و شرایط خاص پروستات می تواند منجر به ایجاد این مشکل شود.

دلایل شایع دیگری که ممکن است باعث ناراحتی های ادراری شوند عبارتند از: سنگ کلیه، کلامیدیا، التهاب مثانه (عفونت مثانه)، تب خال تناسلی، عفونت کلیه، التهاب پروستات، بیماری های مقاربتی (STDs)، عفونت های واژن و عفونت های قارچی (واژن).  بهداشت نامناسب و کم آبی نیز ممکن است از عوامل ایجاد این مشکل باشند.

 

تشخیص درست به فهم علت ایجاد این مشکل و اتخاذ درمان مناسب کمک خواهد کرد. در همین حین برخی درمان های طب سنتی می تواند به جلوگیری و درمان درد و سوزش مرتبط با دیزوری کمک کند.

سوزش  مجاری ادراری ناشی از صفرای زیاد است، سوزش ممکن است آن قدر زیاد باشد که باعث خونریزی شود. سوزش گرمی روده هم ممکن است آن قدر زیاد شود که باعث خونریزی مقعدی شود.

 

درمان با طب سنتی

 

  • خوراک سرکه انگبین یا سردی ها (خیلی زیاد و وحشتناک سردی ندهید سردی باید در حدی باشد که گرمی را برطرف کند)سرد کردن بدن راحت است ولی گرم کردن بدن سخت است.
  • دوسین
  • حجامت عام
  • حجامت ساکرال (حجامت گودی کمر)
  • حجامت گرم پوبیس
  • روغن مالی زیر شکم با روغن گل سرخ

[caption id="attachment_5960" align="alignnone" width="300"] درمان سوزش مجاری ادرار[/caption]

 

درمان سوزش ادرار٬ درمان سوزش ادرار با داروهای گیاهی٬ درمان سوزش ادرار با سزکه سیب٬ درمان سوزش ادرار با عسل٬ درمان سوزش ادرار با عنبرنسا٬ درمان سوزش ادرار بعد از زایمان٬ درمان سوزش ادرار در بارداری٬ درمان سوزش ادرار در طب سنتی٬ درمان سوزش ادرار در کودکان٬ درمان سوزش ادرار در مردان٬ درمان سوزش ادرار در نوزاد پسر٬ درمان سوزش ادرار کودکان دختر٬ درمان سوزش ادرار نوزاد


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 19 خرداد 1398
درمان میخچه در طب سنتی

درمان میخچه در طب سنتی

میخچه دلایل مختلفی دارد ولی از مهمترین آنها پوشیدن کفش های تنگ و نامناسب است.کفش های نامناسب اغلب باعث بروز مشکلاتی  برای پا می شود که  میخچه و پینه از عمده ترین آنهاست. البته نباید میخچه و پینه را یکی دانست.

پینه زمانی ایجاد می‌ شود كه لایه‌ های پوست به دلیل فشارها و سایش ‌های پی ‌در پی ضخیم و سخت می‌ شود. این حالت بیشتر در زیر مفاصل انگشتان پا یا در پاشنه پا و دست‌ها و هر نقطه‌ ای از بدن كه تحت فشار باشد ظاهر می ‌شود. پینه ‌ها معمولا دردناك نیستند. زمانی كه پینه گسترده شده و در مركز آن سلول‌ های مرده پوست تجمع می ‌كنند، تبدیل به میخچه می ‌شود. میخچه معمولا در قسمت بالایی انگشتان پا و یا در كناره و جاهای برجسته پاها ایجاد می ‌شود و عموما به دلیل این كه اعصاب پوست را درگیر می ‌كند دردناك می‌ شود. به علاوه میخچه كوچك تر از پینه است.

میخچه همانقدر که دردناک و آزاردهنده است راه درمان ساده و ارزانی دارد . درمانهای طب سنتی متداولی برای این مشکل وجود دارد که در اینجا سعی می شود به چند مورد از ساده ترین ها اشاره شود.

علل میخچه

اگرچه رعایت نکردن بهداشت پا و استفاده از کفش‌های تنگ عامل اصلی این عارضه است، اما علت‌های دیگری نیز دارد که عبارتند از :

فشار بر روی انگشتان پا
آلوده بودن ناخن انگشتان پا
پوشیدن کفش و یا جوراب تنگ
تماس کفش و انگشت
کج بودن انگشتان
پوشیدن کفش یا صندل بدون جوراب
استفاده از کفش‌های پاشنه بلند
داشتن قوس کف پا که روی انگشت و پاشنه پا فشار وارد می‌کند
تقسیم نامتعادل وزن روی پاها

[caption id="attachment_5965" align="alignnone" width="300"] درمان میخچه[/caption]

علایم میخچه

درد مفصل انگشتان و کف پا
التهاب
ضخیم شدن پوست
برآمدگی سفت
خشک و یا پوسته پوسته شدن پوست

 

 ممنوعیات

چای سیاه،

گوشت گاو،

فست فود،

برنج زیاد

و مخصوصالبنیات صنعتی،لبنیات طبیعی هم با مصلح ان مصرف شود.

 

درمان میخچه با طب سنتی

 

  • برای درمان میخچه به مدت چند شب سرکه سیب خانگی را با پنبه کاملا آغشته و روی میخچه میگذارید سپس با کیسه فریزر پوشانده تا صبح بماند

 

  • سیر را بطور عرضی بریده و روی میخچه بذارن و ببندن و چند بارتکرار کنند«درمان میخچه درمراحل ابتدایی»ضماد سیر له شده هم بسیار مفید و مجرب هست

 

  • شیره سفید انجیر یکی دیگر از راهکار های درمان میخچه است

 

  • پودر بهداشتی «ترکیب شده با اب» مدت کوتاهی روی موضع گذاشته شود

[caption id="attachment_5964" align="alignnone" width="300"] درمان میخچه در طب سنتی[/caption]

 

درمان میخچه٬ درمان میخچه انگشت پا٬ درمان میخچه با زالو درمانی٬ درمان میخچه با سیر٬ درمان میخچه با طب سنتی٬ درمان میخچه با عسل٬ درمان میخچه در طب سنتی٬ درمان میخچه در کف پا٬ درمان میخچه دکتر خیراندیش٬ زالو درمانی برای درمان میخچه٬ علائم میخچه٬ علل میخچه


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : داریوش
تاریخ : یک شنبه 19 خرداد 1398